سبد خرید 0
جستجوی پیشرفته
جستجو بر اساس قیمت (تومان)

قرنیزPVC | قرنیز پی وی سی

مشاهده اطلاعات بیشتر ...
جستجو در نتایج : فقط نمایش کالاهای موجود :
مرتب سازی بر اساس : تعداد نمایش :

قرنیز pvc | لیست قیمت انواع قرنیز pvc | اجرا و نصب قرنیز pvc | مای دکوری

PVC یکی از مهم‌ترین مواد در طراحی دکوراسیون داخلی است که می‌تواند نقش بزرگی در زیبایی فضای داخلی ایفا کند. قرنیز PVC براساس شرایط محیطی موجود در خانه، شرکت‌ها و به خصوص در مراکز پزشکی و خدماتی که با کابل‌های مختلف کار می‌کنند، طراحی و تولید می‌شوند.  قرنیز PVC مقاومت بالاتری را نسبت به رطوبت موجود در بازار نشان می‌دهند.

قرنیز پی وی سی PVC چیست؟

قرنیز pvc یکی از جدیدترین انواع قرنیز در بازار است که از پلاستیک ساخته شده‌است. در حقیقت، این قرنیز از لایه‌های مختلف پلاستیک با ویژگی‌های آب‌بندی ساخته شده‌است که شما می‌توانید در طرح‌ها و رنگ‌های مختلف سفارش داده و استفاده کنید. قرنیز pvc بسیار سبک است  بوده و مقاومت بالایی در برابر هر گونه ضربه دارند و همچنین می‌توانید آن‌ها را در صورت نیاز بشویید و آن‌ها به طور کامل قابل شستشو هستند. نصب این نوع از قرنیز کاملاً راحت و آسان است و برای شهرهایی با آب و هوای گرم مناسب است. ارتفاع پایه PVC بین ۶ تا ۱۰۰ سانتی‌متر است و طول شاخه آن ۲۸۰ تا ۳۰۰ سانتیمتر است و ضخامت آن نیز ۸ میلیمتر می‌باشد.

برای خرید انواع پوشش کف با کارشناسان ما در مای دکوری تماس بگیرید.

 

انواع قرنیز pvc

قرنیز پی وی سی PVC توپر

نام دیگر قرنیز  PVC توپر قرنیز پلی استایرن است. این نوع از قرنیز به خاطر ظاهر براق و درخشان آن، بسیار شبیه به MDF و پس از نصب است. مواد PVC تو پر به طور کامل قابل شستشو هستند و در هنگام نصب و برش تخریب نخواهند شد. طول شاخه اصلی پایه و لوازم جانبی آن ۳ متر است.

قرنیز PVC تو خالی

قرنیز PVC تو خالی به عنوان قرنیز کمبو  شناخته می‌شود. ظاهر قرنیز PVC تو خالی است و فضاهای خالی در پشت پایه وجود دارد. این قطعات معمولاً برای عبور از همه نوع سیم‌ها و کابل‌ها به کار می‌روند و روش نصب کاملاً متفاوت از قرنیز توپر است. برای نصب این نوع از قرنیز ها  باید ابتدا شاسی را پشت پایه نصب کنید، که دارای دو نوع ۳ سانتی متر و ۹ سانتی متر است، با توجه به شرایط محیطی و نیازها و الزامات مورد نیاز مشتری انجام داده، سپس بخش اصلی پایه را با فشار بر روی شاسی سوار کنید.

شما می توانید قرنیز توخالی را به راحتی جدا کنید، و روش جدا کردن آن بسیار آسان است, و حتی پس از انتقال سیم‌ها و کابل‌ها, شما می‌توانید بخش عمده‌ای از قرنیز را بر روی شاسی خود سوار کنید. البته این نوع از قرنیز ها  می‌تواند به طور بهینه برای مراکز بهداشتی و شرکت‌های بزرگ استفاده شود که سیستم‌های آن‌ها دارای کابل‌ها و سیم‌ها و با این نوع از پایه هستند, شما می‌توانید فضای کار خود را طوری سازماندهی کنید به طوری که سیم‌ها دیگر قابل‌رویت نباشند. تفاوت دیگر قرنیز PVC تو خالی  و سایر انواع قرنیز های موجود در بازار این است که قرنیز توخالی به راحتی و از گوشه ی کار با یک قطعه ی زانویی به هم وصل می شوند.

برای خرید کاغذدیواری با کارشناسان ما در مای دکوری تماس بگیرید.

 

مزایای قرنیز pvc

بدون شک, این سوال برای افرادی که می‌خواهند از قرنیز استفاده کنند پیش می آید که مزایای استفاده از قرنیز چیست؟. پاسخ این است که استفاده از این قرنیز بسیار وابسته به کف است. به عنوان مثال, اگر قرنیز در کف لمینیت مورد استفاده قرار گیرد, پس از اتمام کار, فاصله دور آن از دیوار وجود دارد, که به عنوان یک درز انبساط توسط نصب‌کننده در نظر گرفته می‌شود, به طوری که اگر فضا گرم شود و لمینیت منبسط شود, به دیوار نچسبد نکنید و فضای کاملی داشته باشید.پس اگر فاصله یک سانتیمتر که باز باشد به حال خودش رها  بشود. نه تنها به نظر زشت می‌آید بلکه مکانی برای جمع‌آوری گرد و غبار نیز ایجاد می‌کند. بنابراین با استفاده از این قرنیز، می‌تواندرز قرنیز را پوشش داد و جلوه فضا را بیشتر کرد.

 

اگر که خانه یا محل کار از چوب، سرامیک، فرش و هر چیز دیگری غیر از لمینیت ساخته شده‌باشد، با این حال هیچ نیازی به یک قرنیز وجود ندارد و هیچ اتفاقی برای کل فضا رخ نمی‌دهد، اما توجه داشته باشید که یک فضای ساده با یک قرنیز چوبی بسیار زیبا و شیک خواهد بود.به کمک قرنیز می توان  انتهای دیوار یا گوشه‌های زمین را پوشش داد ،  که در اثر نقاشی و غیره صدمه نبینند.

برای خرید دیوارپوش با کارشناسان ما در مای دکوری تماس بگیرید.

 

قرنیز می‌تواند برای پوشش قسمت‌های پایینی دیوار مورد استفاده قرار گیرد به طوری که دیوار با تاثیر کفش، پایه مبل و یا حتی موارد دیگر آسیب نبیند.مزیت دیگر این است که قرنیز یک مانع خوب برای جلوگیری از نفوذ رطوبت به دیوار است و مانع از این می شود که رنگ دیوار دچار آسیب شود.

ابعاد قرنیز پی وی سی

به طور کلی، قرنیز دارای دو اندازه از لحاظ ارتفاع، ۷ و ۹ سانتی متر و طول آن‌ها معمولاً ۲۸۰ یا ۳۳۶ سانتی‌متر است. ضخامت پایه باید از پاشه یا پایین‌ترین و بخش قرنیز در نظر گرفته شود و باید ۱۶ باشد.

رنگ قرنیز 

انتخاب مناسب‌ترین رنگ برای قرنیز کار دشواری نیست و شما این فرصت را دارید که رنگ قرنیز را با در ورودی ساختمان، رنگ کابینت‌ها و حتی رنگ شومینه چوبی در خانه مطابقت دهید. اگر شما زمین را با لمینیت پوشانده باشید ، می‌توانید رنگ پایه یک یا دو پرده تیره‌تر از رنگ لمینیت را در نظر بگیرید، و با کمک آن، یک کادر در اطراف ساختمان ظاهر خواهد شد، و هرچه بیشتر تیره باشد، فضای بیشتری خواهد بود.

برای خرید موکت با کارشناسان ما در مای دکوری تماس بگیرید.

 

گزینه مناسب را انتخاب کنید

در فضاهای کوچک بهتر است از یک پایه با ارتفاع ۷ cm استفاده کنیم، اما اگر فضای مورد نظر بزرگ باشد، توصیه می‌کنیم که یک پایه ۹ سانتیمتر را برای افزایش اثر کار نصب کنیم، در این حالت فاصله مشاهده از دیوارها افزایش می‌یابد. و فاصله دید از دیوار که باید بهتر دیده شوند.

کاربرد قرنیز pvc

شما ممکن است کلمه قرنیز را بارها از طراحان داخلی شنیده باشید, اما منظور آن‌ها را درک نمی‌کنید; قرنیز تقریباً یک نوار باریک است که در پایین‌ترین قسمت دیوار نصب شده‌است و در حالی که فضا را زیباتر می‌سازد, مزایای زیادی در دکوراسیون داخلی خانه دارد.

استفاده از قرنیز pvc در تزیین

استفاده از pvc در دکوراسیون داخلی و تزئینات داخلی سابقه طولانی دارد و استادان معماری به طور گسترده از آن برای تزئین فضای داخلی استفاده کرده‌اند. البته، علاوه بر زیبایی آن، استفاده از آن مزایای بسیاری دارد و بنابراین سبب شد تا طراحان هر چه سریع‌تر از آن استفاده کنند. البته در طول زمان، تنوع طرح‌ها و مواد قرنیز افزایش یافت و دست خریداران برای خرید قرنیز مناسب با رنگ های مختلف باز بود.

برای خرید سقف کاذب با کارشناسان ما در مای دکوری تماس بگیرید.

 

کاربرد قرنیز pvc در تزئینات داخلی

یکی از دلایلی که باعث استفاده از قرنیز pvc شد بحث زیبایی و افزایش هماهنگی در فضا است. در حقیقت، استفاده از مبنا به صورت بصری احساس ناقص بودن در پروژه را ایجاد نمی‌کند. استفاده از قرنیز، اگر باریک و در رنگ‌های خنثی است، فضای داخلی را تکمیل می‌کند و از نقطه‌نظر زیبایی‌شناسی از اهمیت برخوردار است. به همین دلیل، در معماری فعلی، استفاده از قرنیزهای بسیار رایج است و ممکن است به ندرت خانه‌ای را بدون قرنیز در نظر بگیرید. البته نوع کفپوش در انتخاب مواد و رنگ قرنیز بسیار مهم است.برای کف پوش هایی که از جنس سرامیک هستند قرنیزهای PVC یا سرامیکی در رنگ‌های روشن توصیه می‌شوند درحالیکه در منازلی که با پارکت یا پارکت لمینت پوشیده شده‌اند قرنیزهای MDF و چوبی توصیه می‌شوددر حقیقت، به عنوان یک قاعده کلی، زمین و مصالح پایه باید مشابه و از یک خانواده باشد تا زیبایی و هماهنگی بیشتر در فضا حاکم شود.

کاربرد قرنیز در نمای داخلی ساختمان چیست؟

یکی دیگر از کاربردهای قرنیز در فضای داخلی، عدم انتشار رطوبت بر روی دیوار است. در حقیقت، استفاده از قرنیز، به خصوص انواع ضد آب آن، مانع از رسیدن رطوبت به کف بر روی دیوارها خواهد شد و در نتیجه عمر دیوارها افزایش خواهد یافت.

هم چنین استفاده از قرنیز بهترین روش برای محافظت از دیوار در برابر انواع آسیب‌های سطحی و عمیق است. ممکن است افراد کنترل را از دست بدهد وقتی که مبل جابجا می‌شود و یا جارو برقی کشیده می‌شود و شی به دیوار برخورد می‌کند. در این حالت، اگر پایه با ارتفاع مناسب استفاده شود، از آسیب به دیوار جلوگیری خواهد کرد. هم چنین با افزودن حجم به لبه پایینی دیوار، باعث می‌شود که اشیا در فاصله دور از دیوار قرار داده شوند و بنابراین رنگ دیوار بر روی زمان براساس تماس مستقیم با اشیا فرسوده نمی‌شود.کفپوش لمینیت با تغییرات دما ناشی از استفاده از چوب فشرده منبسط و منقبض می‌شود و بنابراین فضای اضافی بین کفپوش و دیوار هنگام نصب در نظر گرفته می‌شود. اگر این شکاف با پایه پوشیده نشود, این فضا مکان انباشت گرد و غبار و آلودگی خواهد بود. بنابراین بهتر است بگوییم که اگر کفپوش لمینیت برای پوشش سطح در یک فضا استفاده می‌شد, استفاده از قرنیز یک اجبار است و نباید به هر صورت نادیده گرفته شود.در برخی از فضاهای اداری و یا حتی خانه‌های مسکونی، ممکن است به انبوهی از سیم‌ها و کابل‌های متصل به هم در کنار دیوار توجه کنید، یک صحنه نه چندان زیبا که از نظر اقتصادی قابل دوام نباشد چون سیم‌ها می‌توانند آسیب ببینند و به طور ناگهانی از بین بروند. در آن‌ها چیزهای بیشتری وجود خواهد داشت و بنابراین شما باید سیم را تغییر دهید. شما می‌توانید از قرنیز برای حل این مشکل استفاده کنید. در این پایه‌ها فضا برای عبور سیم‌ها و کابل‌ها فراهم شده‌است.

برای خرید پاراوان با کارشناسان ما در مای دکوری تماس بگیرید.

 

معرفی انواع قرنیز موجود در بازار ایران

قرنیز ها از مواد مختلفی تشکیل شده‌اند: MDF، چوب، سرامیک، سنگ و PVC. هر یک از این فریم کاربردها و مزایا و معایب خاص خود را دارد. در این بخش درباره کاربردهای هر یک از این موارد بحث خواهیم کرد و همیشه به خاطر داشته باشید که pvc قرنیز یکی از بهترین انواع قرنیز ها در بازار فعلی کشور است.

قرنیز چوبی

قرنیز چوبی, همان طور که از اسمش پیداست, از چوب طبیعی ساخته شده‌است. به طور کلی چوب از چوب کاج, بلوط, گیلاس و درخت گردوبرای  ساخت قرنیز چوبی استفاده می‌شود. از آنجا که سطح چوب خام ممکن است آسیب‌پذیر باشد مواد شیمیایی برای افزایش مقاومت به کار برده می‌شوند در نتیجه باعث می‌شود قرنیز چوبی بیشتر برای آسیب‌های زیست‌محیطی آماده شود. قرنیز چوبی زیبایی فوق‌العاده‌ای دارند و ایجاد الگوهای زیبا در آن ممکن است. البته, آن‌ها گران‌تر از فریم‌های MDF هستند.

دلایل استفاده از MDF قرنیز

قرنیز MDF ترکیبی از کامپوزیت و پلی استر است که روی سطح با پوشش PVC پوشش داده می‌شود. این قرنیز بهترین انتخاب برای فضاها با کفپوش لمینیت است. از طرف دیگر، تمیز کردن به خاطر پوشش PVC بسیار آسان‌تر است.

دلایل استفاده از قرنیز سنگ

قرنیز های سنگی اغلب از سنگ مانند مرمر و سنگ مرمر ساخته شده‌اند. قرنیز سنگ دارای بافت یکدست نیست و سطح آن‌ها به اندازه قرنیزساخته‌شده از مواد مصنوعی یکپارچه نیست، بنابراین برای طراحان جالب است و در حقیقت با سایر قرنیز متفاوت است.

برای خرید انواع کفپوش با کارشناسان ما در مای دکوری تماس بگیرید.

 

دلایل استفاده از قرنیز پی وی سی

پی وی سی از چندین لایه PVC و یا پلاستیک فشرده تشکیل شده‌است و به دلیل انعطاف‌پذیری بالای آن‌ها و نیز قیمت بسیار منطقی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از طرف دیگر تمیز کردن و شستن این نوع قرنیز به خاطر ویژگی ضد آب PVC، یکی از بهترین مدل‌های پلی استایرن می‌باشد.

نصب و اجرا قرنیز pvc

روش‌های نصب قرنیز

قبل از نصب قرنیز، لازم است که سطح دیوار و کف را از هر کثیفی و گرد و غبار پاک کرده و آن را به طور کامل خشک کنید. به یاد داشته باشید که نصب را از یک طرف شروع کرده و از بی‌نظمی اجتناب کنید. در ادامه با روش‌های نصب پایه مواد مختلف مانند پلاستیک، PVC، سنگ و غیره را بیان خواهیم کرد.

نصب قرنیز  پلاستیکی

برای نصب یک قرنیز پلاستیکی، ابتدا اندازه قرنیز را با یک خط‌ کش مشخص کنید و سپس با کمک ترازو و یک مداد، اندازه آن را روی دیوار خود بکشید.

چسب یا سریش از پایه دیوار تا سطح خط کشی شده بزنید.

یک قرنیز پلاستیکی را از فضای پشت چسب مالی کنید و به آرامی آن را روی سطح بچسبانید.

یک کادرم نرم را بر روی سطح قرار دهید تا هر گونه حباب‌ها را از بین برود.

برای گوشه‌های دیوار یا بیرون رفتگی ها، از یک سشوار مو برای نرم کردن سطح قرنیز پلاستیکی استفاده کنید و می‌توانید آن را با شکل دادن به گوشه‌های یا روی بیرون رفتگی ها بکشید و تا پایان ادامه دهید.

برای خرید دیوارپوش پی وی سی با کارشناسان ما در مای دکوری تماس بگیرید.

 

نصب قرنیز چوبی

یکی دیگر از کاربردهای قرنز چوبی، پر کردن فضای خالی پارکت و لیمینت با دیوارها می‌باشد. از آنجا که پارکت چوبی و لمینت دارای انبساط و انقباض می‌باشند، طراحان این فضا را خالی می‌کنند و با نصب قرنیز چوبی فضا را پر می کنند . استفاده از سنگ برای پارکت رایج نیست و به جای آن از قرنیز چوبی و PVC استفاده می‌شود. اساساً، بهتر است یک تن رنگ پایه و یا سبک‌تر را از کف انتخاب کنید تا به خاطر کنتراست رنگی لبه کار زیباتر به نظر برسد. برای نصب قرنیز چوبی در مکان دارای پارکت می‌توانید از روش نصب PVC و با چسب استفاده کنید. برای انجام این کار، ابتدا باید قرنیز را برش کنید.

روش برش قرنیز PVC

برای برش قرنیز PVC در اتاق‌ها با زاویه ۹۰ درجه، روش برش مرسوم مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما در اتاق‌هایی که گوشه‌های آن ۹۰ درجه نیست، روش فارسی بر کردن باید استفاده شود، که به ابزاری به نام گونیای واشو نیاز دارد. این گونیای چوبی متشکل از دو تکه است که می‌توانند به طور کامل در یک طرف گونیا به طور کامل باز یا بسته شوند. بدین ترتیب، زاویه دو تکه چوب می‌تواند از صفر تا ۱۸۰ درجه متغیر باشد. برای محیط ستون‌ها، قطعات کوچک پایه و فارسی بر کردن لبه های آن ها و اتصال آن ها به هم می‌توان حالت منحنی یا گرد را به دست آورد.اگر مهارت لازم برای انجام این کار را ندارید، بهتر است آن را به یک کارفرما واگذار کنید  تا هزینه چوب و PVC بر روی دست شما نماند.

چگونه قرنیز (PVC) را با چسب نصب کنیم

پس از آنکه زاویه صحیح را با روش فارسی بر کردن  را تنظیم کردید و قرنیز را بریدید، وقت آن است که قرنیز را نصب کنید. چسب چوب یا PVC را به آسانی چسب و لبه‌های فوقانی و پایینی دیوار را  به چسب آغشته کنید و قرنیز را روی آن نگه دارید به کمک یک کاردک چسب را ممکای را به لبه فوقانی و پایین قرنیز بکشید. در نهایت، آن را با یک  دستگاه میخ کوب محکم به دیوار بچسبانید تا چسب به خاطر رطوبت از دیوار جدا نشود.

برای خرید سقف کاذب کشسان با کارشناسان ما در مای دکوری تماس بگیرید.

 

نصب قرنیز سنگی به کمک چسب

معمولاً روش نصب قرنیز سنگی متفاوت است و به جای چسب به سیمان نیاز دارد. اما اگر بر نصب یک قرنیز سنگی با چسب اصرار دارید، می‌توانید از چسب و سریش قوی مثل چسب آکواریوم استفاده کنید. اما روش اصلی و رایج نصب یک پایه سنگی به شرح زیر است.

برای نصب یک قرنیز سنگی، ابتدا قرنیز را در مقابل دیوار قرار دهید، به طوری که خیلی جلو یا عقب نباشد و خیلی دور از دیوار نباشد.

در پشت قرنیز، سیمان یا ملات آهک را بریزید.

پس از این که سیمان گرفت، اکنون روی کف کار می‌کند. مزیت این امر این است که کف دو اینچ و یا حتی بیشتر قابل تنظیم است، به این معنی که می‌تواند بلند شود.

پشت سنگ را با ملات سیمان بپوشانید و آن را به دیوار بچسبانید.

قرنیز آب‌بندی کابینه برای پوشاندن کف صفحه کابینه بین زمین و کاشی دیوار نصب شده‌است. نصب این قرنیز ساده و به شرح زیر است.

ابتدا، قرنیز را با یک اره برای متناسب کردن کابینت برش کنید.

شاسی زیر آن را جدا کرده و با چسب آکواریوم آن را در سراسر محل بچسبانید.

در بخش‌های زاویه‌دار، از روش برش فارسی که در بالا توضیح داده شد استفاده کنید.

این کار را نه تنها برای کابینت انجام می شود بلکه برای سایر کابینت‌ها که به کاشی چسبیده‌اند هم کار را انجام دهید، به طوری که اگر آب روی کابینت بیفتد، رطوبت بر روی کابینت قرار نمی‌گیرد.

برای خرید سقف کاذب پی وی سی با کارشناسان ما در مای دکوری تماس بگیرید.

 

قیمت قرنیز pvc

قیمت PVC بستگی به این دارد که کدام نوع  از انواع قرنیز را انتخاب می کنید و برای محیط شما مناسب‌تر است. به طور کلی, قیمت PVC خالی از نوع توپر آن  در بازار گران‌تر است. این کار گران‌تر خواهد بود, اما از طرف دیگر, آن بهره‌وری و مزایای دیگری برای شما دارد و ارزش خرج کردن پول برای  خرید یک قرنیز PVC برای هر شرکت و هر محیط دیگری که مورد نیاز است را دارد.

کاربرد قرنیز چیست؟

کاربرد قرنیز به دلیل این واقعیت که در ارتباط با دیوار مهم است، دیوار را در برابر ضربه اشیا سنگین مانند مبلمان محافظت می‌کند و همچنین از نفوذ آب و رطوبت از کف به دیوار جلوگیری می‌کند. 

برای خرید پوستر با کارشناسان ما در مای دکوری تماس بگیرید.

 

استفاده از قرنیز در نصب کفپوش لمینیت

اگر می‌خواهید کف اتاق یا محل کار خود را پارکت لمینت کنید، باید به این حقیقت توجه کنید که نصاب کفپوش لمینیت را در فاصله حدود ۱ سانتیمتر از دیواره نصب می‌کند. این فاصله، مفصل نامیده می‌شود. اگر نصب کننده این کار را انجام ندهد، هنگامی که پارکت لمینت  با گرمایش داخلی گرم می‌شود، منبسط می‌شود، و اگر دور از دیواره نباشد، باعث فشار روی آن می‌شود و ممکن است منجر به آسیب  کفپوش لمینیت شود. اکنون، اگر این فاصله رعایت نشود علاوه بر ظاهر زشت، به محلی برای جمع شدن و انباشت گرد و غبار تبدیل می شود.

بهترین نوع قرنیز برای کفپوش لمینیت

همان طور که ذکر شد، قرنیز در اشکال سنگ، چوب، MDF و پلی استایرن (PVC) موجود هستند. بهترین نوع افراز برای کفپوش لمینیت، MDF قرنیز با پوشش PVC است. دقت کنید که قرنیزی که انتخاب می‌کنیم دارای ضخامت ۱۶ mm است که بتواند به طور کامل انبساط انبساط را پوشش دهد، قرنیز های ام دی اف موجود در بازار در 2 ضخامت 8 و 16 میلی متر نی باشند

 

چگونه رنگ قرنیز را انتخاب کنیم؟

رنگ قرنیز  را می‌توان با در ورودی، رنگ کابینت‌ها و مبلمان، تنظیم کرد. اگر از کفپوش لمینیت استفاده می‌کنید، ما پیشنهاد می‌کنیم که چند درجه تیره‌تر از color رنگ پارکت لمینت را به عنوان رنگ قرنیز  انتخاب کنید.

نتیجه گیری

با توجه به مزایا و کاربردهای انواع قرنیز های  PVC، شما می‌توانید از هر دو نوع مطابق با شرایط محیطی و وسایل الکتریکی و سیم‌های الکتریکی که ممکن است در طول روز در مقابل دست و پای شما باشند استفاده کنید. این سیم ها برای کودکان خردسال خطرناک هستند و شما می توانید با خرید و نصب قرنیز به راحتی از خطرات احتمالی دوری کنید و همچنین برای تمیز کردن و نظم دادن به فضاهای بیمارستان و شرکت‌های بزرگ بسیار مفید است. این نوع از قرنیز ه‌ها می‌تواند برای ایجاد تغییرات لازم در دکوراسیون هر فضایی به کار رود.

10 / 10
از 1 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()